• Bize Ulaşın:
    +90 212 637 89 14
    +90 212 637 89 20

Likralı Bant Dantel 15 cm

Ürün Kodu: 1016

Firmamız, yeniliklere değer veren, benzersiz desenler ve moda yaratan yapısı ile sektöründeki firmalardan daha farklı ve daha yaratıcı bir ürün yelpazesi ile ön plana çıkmaktadır. Yüksek kalite, güven ortaklığı, müşteri memnuniyeti ve makul fiyat politikası ile şirketimiz büyüme çıtasını her geçen yıl yükseltmektedir.

Firmamız, uzman kadrosu ile dantel ve güpür sektöründe önemli bir yer tutar. Koleksyonlarımız iç giyim, dış giyim ve ev tekstili ürünlerinin katma değerini arttırcı niteliktedir. Şirket olarak en büyük amacımız özgün tasarımlar üretmek ve kaliteyi iyi hizmetle birleştirmektir.

Globalleşen dünyada ticaret ve ulaşımın önemi her geçen gün artmakta. Avrupa Gümrük Birliğinin bir parçası olan Türkiye, nitelikli iş gücü ve gelişmiş iletişim altyapısı ile doğu ve batı kültürlerini sentezleyip bir köprü oluşturmaktadır. Artmania Tekstil coğrafik konumunun getirdiği bu avantajlar ile siz müşterilerine daha iyi hizmet vermeye devam edecektir.

Müşteri memnuniyeti bizim için en büyük yatırım ve sahip olduğumuz en büyük sermayedir.

.

Toptan siparişleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz      Telefon Numaralarımız: 0212 637 89 14 - 0212 637 89 20      info@artmaniatekstil.com